Anmälan med betalsystem till Svenska Vorstehklubben

Svenska Vorstehklubben behövde digitalisera hela sin arbetsgång vad det gällde nationella Jakt- och eftersöksprov. Vi accepterade utmaningen.

Vi började med att ta fram systemet för anmälningar. Medlemmarna skapar användare på sajten och knyter sen sina hundar till sin inloggning. Datat kommer från en resultatdatabas dels för att göra det så enkelt som möjligt för medlemmarna och dels för att inte riskera att fel data matas in. När användaren sen vill anmäla sin hund till ett prov kan den välja hunden, fylla i några få uppgifter och sen betala med hjälp av en integrering mot Paysons Checkout. Beroende på vilken lokalavdelning i Sverige som provet tillhör reserveras sedan pengarna på hundägarens konto och när provledaren godkänner hunden för deltagande dras det reserverade beloppet automatiskt.

Detta projekt har bestått av massor av både små och stora utmaningar och har varit både utmanande och roligt. Nu är det igång i skarp drift. Om du är medlem i Svenska Vorstehklubben kommer du att använda detta system nästa gång du ska göra en anmälan.

Vi går nu vidare tillsammas med Svenska Vorstehklubben med del 4 i projektet och bygger fler nya spännande lösningar.